Tel: 0620 430 938
Email: info@lasergamegroningen.nl
Lasergamen waar je maar wiltBeschikbaarheidReserveer nu

Lasergamen waar je maar wilt

Zin een een supergaaf kinderfeestje? Huur onze laserguns en ga lasergamen waar je maar wilt, en hoe lang je maar wilt.

Read More

Beschikbaarheid

Kijk hier om te zien op welke dagen je onze laserguns kunt huren

Read More

Reserveer nu

Reserveer hier je laserguns

Read More

Reacties

Wat vond je ervan? Laat ons en anderen weten wat je er van vond en schrijf een review. Misschien heb je nog wel een goed idee voor een plek om te lasergamen, of een leuke nieuwe spelvariant? Laat het weten!

5 thoughts on “Reacties

 1. Ik had gisteren een feestje van mijn broertje. Het was heel leuk en ik heb heel veel gelachen. Het lasergamen was wel het hoogtepunt. De guns vielen ook in de smaak qua uiterlijk Ze zien er superfuturistisch uit en hebben ook nog eens leuke sound effects.

  Wij waren ook op het idee van een nieuw speltype gekomen.
  Het idee is dat er max 4 teams zijn. Als iemand van deze teams iemand anders uit een ander team neerschiet (dus dat er geen levens meer zijn) Dan heeft degene die is neergeschoten 2 keuzes: Of hij/zij sluit zich aan bij diegene die hem/haar heeft neergeschoten of hij/zij wacht 10 seconden. en als de opponent weg is wordt hij/zij weer haar eigen kleur.
  Ik vond het heel leuk het thuis lasergamen hoop het gauw weer te doen.

 2. Vandaag een super geslaagd feest gehad, de guns van lasergame Groningen, in de zaal van het dorpshuis Oldehove, prachtige combi. Vorig jaar ook de guns gehuurd, maar toen buiten in de kou, en de kou viel tegen. Het dorpshuis prachtig omgebouwd met doeken tot een spannend doolhof, met prima eten en drinken, zeker voor herhaling vatbaar. Pieter en Simone, ontzettend bedankt!

 3. Hallo!
  Wat hebben we een leuke middag en avond gehad in de gymzaal in Ezinge. We hebben zelf een echte laserarena gebouwd met materialen in de gymzaal en de jeugd heeft zich prima vermaakt. Ze bedachten zelf spellen maar er zaten ook leuke tips en spelideeën bij. Guns werken makkelijk en de sluipschutter ( met koptelefoon) was super.
  Aanrader!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reserveren

Bekijk hier of er nog laserpistolen vrij zijn en reserveer ze voor je feestje. Je kunt maximaal 10 laserpistolen bij ons huren, behalve op de dagen in de tabel hieronder. […]

Read More
Tips

Het is het leukste als je een plek vind waar je veilig kunt rondhollen en waar je dekking kunt zoeken achter bomen, bosjes of andere obstakels. Hieronder wat ideeën: Marnewaard […]

Read More
Foto’s

  Tijdelijke toevoeging als test

Read More
Reacties

Wat vond je ervan? Laat ons en anderen weten wat je er van vond en schrijf een review. Misschien heb je nog wel een goed idee voor een plek om […]

Read More